Onze tarieven

tarieven

We werken met eerlijke en transparante tarieven. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze dienstverlening, dan volgt een intake waarin we nader kennismaken en bespreken wat uw specifieke wens en vraag is. Op basis daarvan ontvangt u van ons een offerte met daarin beschreven wat we voor u gaan doen, met welk resultaat en met een kostenoverzicht. Geen verrassingen, u weet vooraf waar u aan toe bent. Voor de meest voorkomende diensten werken we met een vaste pakketprijs.

Pakketten

 • ENERGIE

  We regelen dat u z.s.m. elektriciteit, water en/of gas hebt in uw Franse huis. We zoeken het meest passende en gunstige aanbod, gebaseerd op uw voorkeuren en energieverbruik. We vragen namens u het contract aan en realiseren de aansluiting op de gewenste datum.

  Pakketprijs: € 150
 • VERBONDEN

  We regelen uw TV, telefoon en/of internet aansluiting. Op basis van uw wensen, zoeken we voordelige en passende aanbiedingen en abonnementen, die leggen we u voor. Nadat u een keuze hebt gemaakt, vragen we namens u het contract aan en realiseren de aansluiting op de gewenste datum.

  Pakketprijs: € 80
 • EEN GOEDE ZAAK

  Als u in Frankrijk uw eigen onderneming (eenmanszaak/ZZP-er) wilt starten, dan regelen wij voor u de inschrijving in de passende beroepscategorie en bij de juiste Kamer van Koophandel. Eenmaal ingeschreven, begeleiden we u bij het aanmaken van een account bij de belastingdienst en bij het verkrijgen van uw Carte Vitale (basis ziektekostenverzekering).

  Pakketprijs: € 150
 • EN ROUTE!

  Wilt u uw Nederlandse auto (aanhanger/caravan) importeren en omzetten naar een Frans kenteken, dan verzorgen wij de aanvraag voor de kentekenregistratie. Wij vertellen u welke documenten benodigd zijn en wij dienen de aanvraag voor u in. Desgewenst kunnen wij ook een ‘quitus fiscal’ (benodigd bewijs van de lokale Franse belastingdienst) voor u aanvragen (tegen meerprijs).

  Pakketprijs: € 90
  Exclusief bijkomende kosten zoals eenmalige import heffing
 • Ons-huis pakketten

  Mocht u behoefte hebben aan begeleiding in uw zoektocht naar een nieuw (tweede) thuis in Frankrijk, dan zijn wij u graag van dienst. Vooraf bespreken we wat uw wensen zijn. Dit gesprek is kosteloos en verplicht u tot niets.


  Wij bieden o.a. de volgende pakketten:
 • Pakket 1: Selectie

  Op basis van een door u goedgekeurde lijst met criteria gaan we voor u op zoek naar max. 10 huizen bij lokale makelaars en/of andere (particuliere) huisaanbieders in de regio van uw voorkeur.
  U ontvangt een overzicht met de huizen en de contactgegevens van de aanbieder.

  Pakketprijs: € 100
 • Pakket 2: Informatie

  Wij nemen voor u contact op met makelaars/huisaanbieders en verzamelen informatie over max. 5 huizen die uw interesse hebben. U ontvangt per huis een overzicht met nadere informatie over o.a. prijs, voorwaarden en bijzonderheden, staat van het onderhoud, ligging, voorzieningen en stellen de vragen waar u graag antwoord op heeft.

  Pakketprijs: € 150
  U kunt ook voor 1 huis een opdracht geven. Het tarief bedraagt dan € 40
 • Pakket 3: Informatie & Bezichtiging (regio Zuidwest Frankrijk)

  Wij verzamelen relevante informatie via contact met makelaar of eigenaar en vervolgens doen wij namens u een bezichtiging. Wij bezoeken het huis en bespreken met de makelaar/eigenaar alle vragen en aandachtspunten die we van te voren met u hebben doorgenomen.
  U ontvangt een uitgebreid verslag in woord en beeld (video/foto’s) alsmede advies over mogelijkheden voor onderhandeling.

  Pakketprijs: € 350
  Dit bedrag is per bezichtiging, inclusief reis- en verblijfkosten tot een totaal van max. 400 km (totaal afgelegde km’s, vice versa Aignan, 32290). Korting bij bundeling van meerdere bezichtigingen op 1 dag.
 • Pakket 4: Hulp bij voorbereiding (voorlopige) koopcontract

  Heeft u uw ideale huis gevonden en wilt u graag ondersteuning, dan nemen we samen het voorlopig contract en de bijlagen (‘diagnostics’) door. We vertalen waar nodig en benoemen gezamenlijk de aandachtspunten. Mochten er van uw kant aanvullende vragen zijn die u voorafgaand aan de contractondertekening beantwoord wilt hebben, dan nemen we contact op met de makelaar/aanbieder of notaris.
  Desgewenst zijn we bij de contractondertekening aanwezig in de regio Zuidwest Frankrijk (meerprijs).

  Pakketprijs: € 100

Overige vragen

Voor de meeste hulp kunnen wij u een pakket en bijbehorende pakketprijs aanbieden. Mocht u geen behoefte hebben aan een heel pakket of een andere, relatief kleine vraag hebben (contact leggen met instanties, offertes opvragen, een document vertalen etc.) dan bieden we u hulp op maat gebaseerd op de daadwerkelijk bestede tijd.
Hiervoor hanteren we een vast tarief van € 10 per 15 minuten.

Uurtarief: € 40

Contact

Vind je weg in Frankrijk

Hulp bij het opstarten en organiseren van uw leven in Frankrijk

Siret: 845 135 391 00025

Contact

info@vindjeweginfrankrijk.nl

(+33) 06 43 15 36 42